Magunkról

ÜDVÖZÖLJÜK A DOLINA KFT. WEBOLDALÁN

 

 

80 kW-os faapríték  kazán

110 kW-os faaprítéktüzelésű  kazán

Társaságunk 1991. év végén alakult családi vállalkozás.
Cégünk  MSZ EN ISO 9001:2001
MSZ EN ISO 14001:2005  tanúsítvánnyal rendelkezik

Induláskor főképp építőipari gépek és gépalkatrészek gyártásával és javításával foglalkoztunk.
Tevékenységünket 1995-től ipari és mezőgazdasági láncok gyártásával bővítettük. Felismerve, hogy közvetlen vonzáskörzetünkben tűzihorganyzó szolgáltatás nincs, így 2003-ban a Széchenyi Terv keretében nyert támogatás segítségével felépítettünk egy tűzihorganyzó üzemet, amely lehetővé tette árbevételünk és a foglalkoztatott létszám további növelését. Az egyedi gépegységek, alkatrészek, szerszámok speciális igényeket rugalmasan kielégítő gyártása biztosítja e téren a tartós piacon maradásunk feltételeit. 

2008-ban kezdtünk bele a saját fejlesztésű faapríték kazánok gyártásába. A teljesen automatizált kazánok minimális emberi beavatkozást igényelnek, csak tisztítás céljából kell őket leállítani. A PLC vezérlésnek köszönhetően bárki könnyen kezelheti ezeket az apríték kazánokat. A kazántestre 5 év, míg az elektromos berendezésekre 2 év garanciát vállalunk.

Fejlesztési célunk: a gáz árának emelkedését és ellátási bizonytalanságát figyelembe véve komoly piacot látunk ezen energiahordozó kiváltására - mind lakossági, mind nagyobb - biomassza felhasználású fűtőberendezés gyártásával. Ennek szellemében alkottuk meg IRSA-THERM márkanév alatt az automata faapríték kazánjainkat. Az IRSA-THERM típusú apríték tüzelésű automata kazánok speciálisan extrákkal szerelt biztonságtechnikai, környezetvédelmi elvárásoknak maximálisan megfelelnek. Úgy gondoljuk, hogy sikerült olyan apríték kazánokat alkotnunk, melyek családoknak és kisvállakozásoknak is megfizethető, nem beszélve arról, hogy a faapríték /biomassza ára sokkal olcsóbb, mint az egyéb fűtőanyagoké, így akár 1 év alatt is megtérülhet egy kazán ára.

 

megújuló energia felhasználás

 

 

 

Főbb tevékenységi köreink:

- Faapríték kazánok gyártása ( 35kW-500kW ) 
- gépek és gépi berendezések gyártása, javítása
  (pl.: útátfúró gépek)
- fémtömegcikkek gyártása, javítása
- tűzihorganyzás 

Automata faapríték tüzelésű kazánjaink bemutató filmje: